"IMMERSIVE EDUCATION" MED 3DL VR

VR – IMPORT

USING QUEST VR

VR – CREATE

VR – 3D MODELS

3DL VR IMPORT

Har elevene dine laget 3D -modeller i annen programvare, f. eks Blender eller Tinkercad? De har sett dem på datamaskinene og iPAD. 3DL importfunksjon lar elevene importere 3D -modeller til 3DL -appen og oppleve dem i VR. 

Ikke bare kan de se modellene, men de kan også lage sine egne verdener ved å bruke de forhåndsdefinerte scenene.

Som lærer kan du lage en VR -utstilling av de forskjellige modellene laget av elevene dine. Eller, kanskje et kult klasseprosjekt for elevene å lage sine egne modeller og bygge opp, la oss si en by, i 3DL -app.

3DL VR CREATE

“3DL create” -funksjonen lar brukerne bruke det 3DL 3D innholdsbiblioteket og lage sine egne verdener. Velg blant de forhåndslastede scenene, velg 3D-modeller fra innholdsbiblioteket og bygg din egen verden.

Elever i barneskolen kan skape  f- eks, forskjellige naturlige miljøer mens elever i høyere klasse kan lage mer komplisert oppsett som et anatomirom eller til og med en utstilling av alternative energianlegg.

EXPLORE AND EXAMINE

Virtual Reality(VR) er et spennende konsept. Mange elever og lærere har sannsynligvis aldri brukt et VR -headset, men det er ikke vanskelig. 

3DL VR -appen fungerer på Oculus quest VR briller. Det er utviklet for å gi et veldig engasjerende, men brukervennlig grensesnitt, slik at elever og lærere enkelt får tilgang til god innhold.

Med 2 kontrollere kan du enkelt manipulere 3D -innhold. God modeller gjør det mulig for elevene å lære alle begrepene. Deler av modellen kan tas ut og undersøkes nærmere. Du kan skalere, rotere og flytte modellene for å se på dem nærmere. En relatert innholdskobling gjør det mulig for elever og lærere å se andre relaterte innhold enkelt og raskt.

Virtual Reality er et spennende nytt konsept. Mange studenter og lærere har sannsynligvis aldri brukt et VR -headset.

3DL VR -appen fungerer på Oculus quest -enheter. Det er designet for å gi et oppslukende, men brukervennlig grensesnitt, slik at studenter og lærere enkelt får tilgang til pedagogisk innhold.

Med 2 kontrollere kan du enkelt manipulere 3D -utdanningsinnholdet. Godt merkede modeller gjør det mulig for elevene å lære alle terminologiene. Deler av modellen kan tas ut og undersøkes nærmere. Du kan skalere, rotere og flytte modellene for å inspisere dem nærmere. En relatert innholdskobling gjør det mulig for studenter og lærere å se andre relaterte innholdselementer enkelt og raskt.

Engasjer elevene med en VR -quiz eller VR -puslespill. Med over 200 forhåndskonfigurerte quiz og puslespill 3DL VR app  aktiverer elevene og holder dem fokusert.

Strømming og deling

Oculus Quest kan strømme det som er i VR til datamaskiner, mobile enheter, Oculus App og til og med Facebook.

Lærere kan se hva elevene gjør. Elevene kan også strømme det de gjør og demonstrere for lærere på nettet eller i klasserommet. eller lage en video og dele

Vi støtter hele veien!

Med lang erfaring i bruk av VR -teknologi på skolene, forstår vi utfordringene. Vi leverer  3DL -appen, men kan også hjelpe deg med kjøp, konfigurering og opplæring.

Enten du vil at innholdet vårt skal være organisert annerledes for skolen din, eller du bare trenger hjelp og råd, er vi her for deg.

Vi leverer også oppbevaring, ladning og desinfisering løsninger. 

Som en 3DL -kunde kan vi også gi deg råd om andre apper som kan være relevante for deg, slik at vi utnytter Oculus quest -enhetene maksimalt