PRIVAT

Mange skoler støter på utfordringer i forhold til å engasjere elevene. Som oftest er det vanskelig å gjøre det spennende for elever og samtidig kostnadseffektivt for skolen. Av den grunn velger skoler ofte å ikke investere i teknologiske løsninger for undervisning.

Fortvil ikke. Som privatperson står du fritt til å bruke vår database med det utstyret du har til en hyggelig månedspris.

Du får tilgang til akkurat samme database som en skole med kvalitetsinnhold i både 2D og 3D-format. Hva du gjør med det er opp til deg. Du kan bruke det til å hjelpe barna med lekser eller ta det som en ekstra undervisning.

Er du i tvil om dette er noe for deg? 3D-teknologi er såpass nytt at man kan føle at det er unødvendig å bruke tid og penger på det. Men selv om 3D-teknologi enda ikke er like utbredt som annen teknologi, kommer den til å bli en sikker del av barnas fremtid.

Flere og flere bedrifter tester ut 3D teknologi i intervjuer og opplæring av nyansatte. 3D teknologi blir også en større og større del av detaljhandel og netthandel. Verden blir mer og mer digital, og barna bør være forberedt på det.