OM OSS

3DL leverer fremtidens læringshjelpemidler. Vår løsning inkluderer 2D og 3D innhold og utstyr som drar nytte av det siste innen VR og AR teknologi. Dette mener vi gjør undervisningnen mer engasjerende og spennende for elevene og enklere for lærerne . Vårt mål er blant annet å gjøre smarttelefoner og nettbrett om til en ressurs i klasserommet i stedet for en distraksjon. Dette oppnår vi med å gjøre alt innhold vi leverer 100% kompatibelt med alle typer smarttelefoner og nettbrett slik at de blir et verktøy fremfor et leketøy.

Misjon

Vi ønsker å forberede elever for en digital fremtid ved å levere innhold av høy kvalitet som ikke bare gir kunnskap men også øker kompetansen. Vår løsning utruster lærere med den nyeste teknologien slik at de kan legge opp for den beste kunnskapsoverføringen. Alt dette til en overkommelig pris for både offentlig og privat skolesektor.

Visjon

Elever står i fokus hos oss. Vi vil at fremtidens klasserom skal være et sted hvor elever og lærere kan blir engasjert sammen til å utforske, oppdage og lære. Lærere spiller en utrolig viktig rolle i denne prosessen, og vi ønsker å gjøre det lettere å skape kompetanse og å bygge kunnskap. Alt dette trenger ikke å være så dyrt. Derfor har vi adoptert en forretningsmodell som gjør teknologi mer tilgjengelig og rimelig for skoler i hele landet.