ASTRONOMI

AR i uteområde

AR – ASTRONOMI

Kreativitet på vanlig flater

EXPLORE AND EXAMINE

Augmented Reality engasjerer elevene annerledes. 3DL -appen på mobiler og iPADer gir elevene mulighet til å bruke Augmented reality i læring

Uansett om du er i klasserommet, ute eller hjemme, kan du plassere modeller på bordet eller i hagen din, bare ved hjelp av iPad eller mobil. Hvis du er på et skrivebord, plasserer du modellen på skrivebordet og roterer den eller zoomer den. Hvis du har tilstrekkelig plass, beveger du deg rundt på modellen og inspiserer den, går nærmere for å zoome inn og lenger unna for å zoome ut. Alle deler er godt merket.

SCAN & LEARN

La oss gjøre det enda mer interessant. Skriv ut bilder fra 3DL -lærerkonsollen og heng dem rundt i klassen. La elevene gå rundt med enhetene sine, skanne bildene, lære av det og komme tilbake og forklare hva de har sett og lært.

ASTRONOMI

Med GPS aktivert og under åpen himmel, start 3DL -astronomimodulen og lær om hvor planetene er akkurat nå i forhold til din nåværende posisjon.

NON-AR Mode

3DL -appen på mobilenheter fungerer også uten AR. Du kan utføre nesten alle aktivitetene du gjør på en datamaskin på mobilenheter.